Piskuinen pöllönpoikanen

Fem Manualsin blogissa oli nyt marraskuussa 2012 tehty niin hauskoja pöllöjä, että piti saada sellaisia meillekin. Poika kun kysyi klassiset ”äiti, mitä minä tekisin?” ja näytin sieltä pöllöjä malliksi, hän innostui heti. Sitten vaan kasaamaan matskut, että poika pääsee vauhtiin.

Poika katseli blogin valmiita pöllöjä hyvin intensiivisesti. Sitten alkoi innosta puhkuen tekemään omaansa. Siitä tulikin hieno ja jotenkin symppiksen oloinen. Ihan kuin oikea pöllönpoikanen.

Tarvikkeet:
Tussit
Pahvia
Sakset
Liimaa
Langanpätkiä (tai höyheniä)

Minä leikkasin Canson-pahvista 11 cm x 7 cm kokoisen suorakaiteen kropaksi. Niittasin sen rullaksi valmiiksi. Siiviksi leikkasin 11 cm x 3.5 cm kaitaleen ja pyöristin reunat valmiiksi. Tämän jälkeen 8v pojallani oli vapaat kädet tehdä pöllö ja hyvin sujui. Ainoa mitä kysyi oli, pitääkö siipiä painaa hetki kroppaa vasten, kun ne on liimattu (juu pitää).

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa