Kukko ja kana ikkunaväreillä

ikkunakuvat_kana_ja_kukkoPääsiäisen kunniaksi ja oman 2.5v:ni iloksi, syntyi ikkunaan kanan ja kukon pariskunta. Netin värityskuvasivulta olen tämän kanasen joskus bongannut. Minä tykkään tuosta kanasta kovasti. Siinä on häivähdys Tildaa. Tiedäthän, tunnusmerkkinä maalaisromanttinen tyyli ja pitkät, hoikat jalat. Kanan malli on ollut minulla jo muutaman vuoden tallessa. Pääsiäiseksi sen aina piirrän ikkunaväreillä ikkunaan. Se vain on kaivannut kukkoa kaverikseen. En ole vain oikein tiennyt, millainen sen kukon tulisi olla. Nyt sain inspiksen ja kukko syntyi ihan tuosta vain. Nyt meidän ikkunassamme komeilee herra kukkonen ja neiti kananen. He ovat kuin luodut toisilleen.

Kanan kaava löytyy Games Crafts Coloring– värityskuvasivuilta.
Kukon kaava omaa käsialaani.

Kategoria(t): Koristeet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa