Pupukorit paperista

Pääsiäiseen on vielä aikaa. Minulla kuitenkin syyhytti sormia tehdä jo jotain pääsiäiseksi. Nyt tehdään pupukoreja, joiden sisään voi kätkeä pääsiäisyllätyksen lapsille tai kavereille viemisiksi. Itse ajattelin tehdä näitä oikein pupulauman verran ja antaa niissä yllätykset pikkuvirpojille.

Tarvikkeet:
2 x A4 koon väripaperia/canson-pahvia
Sakset, musta tussi, paperiliimaa
Jotain pientä namia pupun sisään
Pupukorin kaavat: kaava1 ja kaava2
Aikaa: n. 30 min /pupu

Tähän pupuaskarteluun syntyi ihan oma inspiraatio. Minulla oli hieman omaa, ylimääräistä aikaa ja niin lähti luovuusvaihde raksuttamaan. Pääsiäiseen on vielä aikaa ja voisi keksiä jotain kivaa askarreltavaa. Jotain suht isoa, sellaista jossa 2v ei satuta itseään jos sen rikkoo. 2v rakastaa pupuja, joten pupun sen on oltava. Lähdin suunnittelemaan pupuhahmoa, jonka sisään voisi kätkeä pienen pääsiäisyllätyksen namin muodossa.

Korin tekeminen on nopeinta, jos tulostat pupun kaavat suoraan väripaperille. Toinen tapa on laittaa väripaperi ja kaava päällekäin ja ikkunaa vasten, sitten vain lyijykynällä kopioit viivat. Tulostamalla saa tarkempaa jälkeä, käsin jäljennettynä viivan tarkkuus vähän kärsii ja pupusta tulee hiukka epäsymmetrinen. Kuvan puput olen tehnyt käsin kaavan kopioimalla, minusta tuli ihan riittävän hyvää jälkeä. Pupuissa saa minusta olla itsetehdyn oloa.

Eniten aikaa menee pikkuoisien leikkailussa ja liimailussa. Nehän voisi myös vain piirtää paperille. Pienellä lisävaivalla saa kuitenkin kivoja yksityiskohtia ja pupusta tulee eloisampi. Sitten vaan pupun sisään yllärit ja laskuri päälle kauanko kestää, että ne ovat hävinneet parempiin suihin.

Kategoria(t): Koristeet, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa