Joulupukki ja porot

Minulla oli idea saada ikkunaan pukki poroineen lentämään taivaalla. Etsin sitten netistä sopivia kuvia, joista saada mallia. Tässä tekemäni ikkunakoriste sinullekin.

Kummalista kyllä monessa tämän näköisessä kuvassa juoksi peuroja eikä poroja. Minä piirsin sitten itse poroja pukin reen eteen. Jalat saattavat olla vähän peuramaiset, mutta otin siinä taitelijan vapauden, kun sellainen perusjollottava poro on vähän jäykkäjalkaisen näköinen. Ja kukapa se on oikeasti lentävän poron nähnyt! Harva meistä, sen sanon. Niinpä sillä voi hyvinkin olla tällaiset sirot, lentomallin jalat.

Tarvikkeet: valkoista paperia, teippiä ja ikkunakoristeen mallikuva.

Tulosta oheinen porojen ja pukkireen mallikuva. Leikkaa pukki rekineen. Aseta sitten useampi paperi päällekäin ja porokuva päälle. Leikkaa poron mallin mukaan niin monta poroa kuin haluat. Kiinnitä kuvat ikkunaan läpinäkyvällä teipinpalalla. Maalaa vielä ikkunavärillä porojen väliin narut ja lopuksi vielä narut poroista rekeen.

Kategoria(t): Koristeet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa