Valoa pimeyteen – heijastinhiutale

Kävin kierrätyskeskuksessa ja siellä oli minihintaan myynnissä pehmoheijastinten hukkapaloja. Siellä oli myös yksi malliksi tehty lumihiutale, josta tein sitten oman versioni kotona. Tein näitä hiutaleita lahjoiksi pukinkonttiin. Itse ajattelin, että tällainen hiutale voi roikkua repussa, laittaa omakotitalossa postilaatikkoon koristeeksi tai vaikka sisäkuuseen latvatähdeksi.

Tarvikkeet: piipunrasseja 4 kpl / hiutale, pehmopalloja, pehmoheijastimen paloja. Jos sinulla on pehmoheijastin, jota et enää tarvitse niin tässä idea uusiokäyttöön.

1. Ota 2 piipunrassia. Taita rassin päät nuolenkärjen muotoon. Tee toisellekin rassille samoin.

2. Aseta rassit ristiin ja kiepauta ne keskeltä yhteen.

3a. Taita kolmas rassi keskeltä ja leikkaa kahtia.
3b. Käännä rassin puolikas vielä 90 asteen kulma ja kiinnitä kiepauttamalla se hiutaleen sakaroiksi. Toista toiselle puolikkaalle.

4a. Taittele neljäs rassi neliön muotoon ja kieputa hiutaleeseen.
4b. Kiinnitä neliö kiepauttamalla vielä 3 vaiheessa tekemäsi sakarat neliön sivujen ympäri.

Nyt hiutaleesi näyttää tältä. Liimaa siihen vielä pehmopalloja ja heijastinpaloja. Voit toki myös käyttää tätä ihan tällaisenaan.

Alla vielä pari kuvaa joista näkyy koristellut hiutaleet sekä edestä että takaa. Merkkasin nuolen niihin hiutaleisiin, jotka tehtiin tämän ohjeen mukaan. Loput ovat siitä tekemiäni uusia versioita. Otin kuvan myös takaa, jotta näet miten koristeet sijoittuvat hiutaleeseen.

 

 

This entry was posted in Koristeet. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>