Juhlavia kynttilöitä

Kummaa kun mustia, jouluisia kynttilöitä ei löydy. Mikä on? No joo, ymmärrän kyllä että musta voi olla varsin pienen vähemmistön mielestä jouluinen väri. Meillä nyt kuitenkin sisustuksesta löytyy mustaa ja musta on mieheni lempiväri. Poikanikin fanittaa mustasta, varmaan paljolti siksi kun isikin fanittaa.

Mitäs sanotte näistä kynttilöistä? Eiks oo kuitenkin jouluisia vaikka onkin mustaa? Joku gootti-ihminen voisi innostua näistä väreistä 🙂

Kynttilät ovat taas ihan peruskynttilöitä kaupasta. Tunasin niitä juhlaviksi ja joulun henkeen pyöreillä pikku koristetimanteilla ja kynttiläväreillä.

Akryylitamantit ovat Sinellistä ja niissä on vielä kätevästi tarrapohja, joten niiden asetteleminen on nopeaa. Kynttilän pintaan ne tarttuvat sen verran, että omassa käytössä pysyvät. Jos kuitenkin haluat antaa tällaisen kynttilän lahjaksi, niin pidä mielessä, että ne irtoavat aika helposti jos kynttilää käsitellään.

Koristetähden keskusta ja ensimmäiset sakaran 4 ympyrää ovat niitä akryylitimantteja. Laitoin keskustaan välillä hopeisen/kirkkaan ja välillä punaisen. Seuraavaksi asettelin 4 eriväristä timanttia sakaroiden aluksi. Niinpä kirkkaan keskustan pariksi tuli värikäs ja värikkään keskustan pariksi 4 hopeista/kirkasta timanttia. Seuraavaksi pursotin reilun pisaran hopean väristä kynttiläväriä ja vielä ihan sakaran kärkeen pikkupisaran.

Nämä punaiset kynttilät suorastaan kutsuivat koristelemaan ne valkoisin lumihiutalein. Suunnittelin 2 eri kuviomallia. Toisessa on sakaroiden välissä v-väkärät ja toisessa piste. Kun väri oli vielä märkää, ripottelin vielä pintaan valkoista hilettä. Ripotteluvaiheessa hilettä jäi kynttilän pintaan muuallekin ja kun harjasin sen vesiväripensselillä varovasti pois, niin poika tuli kommentoimaan, että tykkäsi näistä enemmän kun niissä oli enemmän kimalletta.

Tässä vielä lähikuva hiutaleesta. Näet minkä verran siinä on kimalletta. Nuo punaisessa kynttilän pinnassa olevat hiutaleet ovat tarttuneet itsestään kiinni ja lähtisivät harjaamalla pois. En kuitenkaan harjannut niitä kun kerta poikani niin kovasti siitä kimalluksesta piti.

Kategoria(t): Kynttilät. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa