Jääkoristeita

Ei oo lunta, ei. Joulukuusemme seisoo pihassa kovin syksyisen oloisena. Jouluvalot luovat tunnelmaa, vaan jotain koristetta se kaipaisi. No ei kun pojan hiekkamuotit esiin ja koristeita valamaan – jäisiä sellaisia.

Täytin hiekkamuotin kylmällä vedellä ensin 1/2 väliin. Sitten muotti pakastimeen, ulkona jäätyis kans, mutta näillä pikkupakkasilla se kestää mun kärsivällisyyteen nähden liian kauan. Kun on jäätynyt, niin lisään langanpätkän ripustusta varten ja vettä piripintaan. Kohta on muotti jäätynyt. Sitten otin luomukoristeeni vähäksi aikaa lämpenemään, pieni napautus muottiin ja koriste irtoaa hyvin. Lopuksi ripustus kuuseen ja seuraavaa koristetta tekemään.

This entry was posted in Koristeet. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>