Merirosvoille sormuksia

Tottahan aarre-arkusta täytyy löytyä sormuksia. Sellaisia, joissa kimaltelee ja välkkyy, mutta ovat silti miehisiä. Ei kun siis sormuksia tehtailemaan.

Tarvikkeet: mustaa canson-pahvia, geelikyniä, kohoväriä, tarroja, mininitoja.

Leikkaa sormuksen levyinen kaistale pahvista. Sovita rosvon sormeen ja leikkaa niin, että sormukseen jää vielä säätövaraa pituuteen. Koristele sormus. Sovita sormeen, merkkaa sopiva pituus. Jätä sormus malliksi – leikkaa pahvista niin monta sormusta kuin aiot tehdä. Koristele sormukset. Nido mininitojalla sormukset renkaiksi. Niittaaminen näytti pitävän sormukset kiinni teippiä ja liimaa paremmin.

Tässä minun luomuksiani malliksi.

This entry was posted in Koristeet. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>