Kynttilöitä sisustusta täydentämään

Kesällä ostin Tiimarin alesta kynttilävärejä ja nyt sormet syyhysivät käyttää niitä. Olen ajat sitten ostanut olkkarin väreihin sopiva kynttilöitä, mutta ilman koristeita ovat vähän tylsiä. Varsinkin kun sieluni silmin näin niissä samoja kuvioita kuin verhoissa. Niinpä ei kun tarttumaan toimeen ja kynttilöitä koristelemaan!

Piirsin ensin koristeesta mallin A4:lle. Käytin mallina tietysti olkkarin verhoja. Niissä on kauniita heinän korsien tai jonkun muun vastaavan kuvia. Piirsin pelkät korret malliini, jyvät voi laitella sitten suoraan kynttilään.

Kuvat vasemmalta ylhäältä alkaen:
1. Piirrä haluamasi malli paperille
2. Jäljennä se kynttilään
3. Väritä kynttilävärillä mallin mukaan.
Anna kuivua. Sytytä kynttilä. Nauti.

 

Kategoria(t): Kynttilät, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa