Nukkekoti-projekti alkaa

Sain kotoa mukaani oman, rakkaan, vanhan nukkekotini. Oi että tällä on tullut leikittyä ja paljon. Talon tulee saamaan veljentyttöni. Sitä ennen haluan kuitenkin rempata tämän talon 1970-luvulta tähän päivään.

Nukkekoti on kartanohenkinen ja sitä henkeä tulen kunnioittamaan. Et siis tule näkemään talon muuttumista supermoderniksi. Kartanoromantiikka saa säilyä. 70-luvun keltsu-oranssi-värityksen haluan päivittää nykypäivän värimaailmaan ja kuvioihin. Remontissa vaihtuvat myös kokolattiamatot ja muovimatot. Nukkekotini kokonaisuuteen kuuluu alakerta, johon tulee vilvoittelu- ja oleskelutilat, saunatilat ja autotalli. Autotallin lattia ja seinät remppaan. Keskikerroksessa säilyy keittiö, ruokailutila ja makkari. Yläkerrassa säilyy makkari, olkkari ja lukunurkkaus. Talon ruskea-valkoiset seinäreunat maalaan harmaalla. Kuvasta puuttuu parveke, jonka lattiamateriaali vaihtuu ja tunaan sen kaiteitakin hiennommiksi.

Poikani kommentoi, että olisi hyvä että talon jokainen huone voisi olla ihan mikä huone vain. Kuulemma vain lastenhuone saa näyttää lastenhuoneelta, muutoin huoneiden pitää näyttää siltä, että ne voivat toimia ihan missä vain tarkoituksessa. Minusta se on hyvä idea ja otan ajatuksen käyttöön. Siten jää tilaa leikkijän mielikuvituksella ja uusi leikkijä voi vapaasti sisustaa huoneita uudelleen ja uudelleen.

Katso kuva nukkekodista myös isompana (1 Mb).

Kategoria(t): nukkekoti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa