Onnittelukortti pikkuprinsessalle

Tuttavaperheen pikkuprinsessa täyttää 7-vuotta. Mulla oli 1 tunti aikaa suunnitella ja toteuttaa kortti. Oma vauvani veti sillä aikaa päikkäreitä kun pakkasin lahjaa paperiin. Pakettia kun käsissäni pyörittelin totesin, että tää on niin nättiä paperia, siitä saisi ihanan kortin. Jotain simppeliä pitää tehdä kun aikaa ei ole pikkunäpertämiseen.

Neiti on iso ja pieni yhtäaikaa – eskarilainen, tiedäthän. Iso jo verrattuna muihin päiväkotilaisiin, pieni verrattuna koululaisiin. Omasta mielestään tietty iso tyttö, silti kovin herkkä ja aivan leikin maailmassa.

Tarvikkeet:
Korttipahvi
4 erikuvioista paperia (minulla 2 kukkakuvioista ja 1 pinkki, 1 taustapaperi)
kohoväriä
pitsiä

Leikkaa paperista kortin kuvan osat: 7, v, mekon pusero-osa, mekon hameosa, balettitossut. Leikkaa pitsistä pieni pala, jonka liimaat pusero- ja hame-osien väliin peittämään sauman.

Liimaa korttipahviin valitsemasi taustapaperi. Liimaa taustapaperiin hameosa, sen päälle mekon pusero-osa. Liimaa alakulmaan tossut.

Liimaa lopuksi yläkulmaan 7 v.

Liimaa vielä ala-ja yläosien väliin pieni pala pitsiä peittämään osien reunat.

Nyt korttisi näyttää jotakuinkin tältä. Seuraavaksi piirrät kohovärillä kuvien reunat. Itse käytin kohovärinä Liquid Pearls-kohoväriä. Mietin vielä tässä vaiheessa valitsenko hopean vai lilan värin. Kortti kaipasi mielestäni hieman lisää särmää.  Niinpä pursottelin lilaa kuvioiden reunoille.

 

Tsadaa – valmista on! Oikein keväiset keveät värit. Tekis mieli jättää itselle noi ihasteltavaksi. No, jää näistä ainakin kuvat. Lopputulos on vallan über-söpö, ihan kuten vastaanottajakin on.

 

 

Kategoria(t): Kortit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa