Askartelua lumesta

Ihana suojasää! Kyllähän tällaisella ilmalla pitää päästä ulos ja tietty askarrellaan sitten sielläkin – lumesta! Se materiaali on halpaa ja sitä on paljon.

Kuka sanoo, että lumiukon pitää aina olla se perinteikäs 3 x lumipallo + porkkanenä? Mehän tehtiin lasten unikaverit lumesta: pingviini, norsu ja sitten se perinteinen lumikko. Hirviä homma, mutta hauskaa oli!  Poikani pyöritteli palloja minuakin nopeammin ja nuorimmainen suoritti laatutestejä kiipeilemällä, hakkaamalla näitä lapiollaan ja syömällä osan lumesta.

Ei kuulkaas kuin ulos tekemään tilateidetoksia omaksi ja naapurien iloksi. Pienen sisäpiipertelyn sijaan nyt tehdään isosti!

 

 

This entry was posted in Lasten kanssa, Yleinen. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>