Pöllöjä

Tammikuisena iltana kaverini esitteli heidän perheessä askarreltuja pöllöjä. Ne näyttivät niin viehättäviltä ja olivat helppoja tehdä, että meillähän oli sitten oma pöllötalkooilta. Viikon verran keräilin wc-paperihylsyjä talteen. Tähän projektiin oli hyvä käyttää kaapin perukoille jämähtäneet kuviopaperit, ne joille ei löydy oikein enää mitään käyttöä. 9v- ja 2v-pojat tekivät pöllöjä syvästi keskittyneesti.

Olin leikellyt lehdistä jo valmiiksi aihioita silmiksi, nokiksi ja siiviksi. 9v olisi toki voinut leikellä niitä itsekin ja niin kuvittelin hänen tekevänkin. 2v innostui liimaamisesta kuitenkin niin hulluna, että minulla oli täysi työ läntätä liimaisia pöllönosia. 9v sitten laski kulmat kurtussa kuinka monta pöllöä 2v oli jo tehnyt häntä enemmän. Niinpä 9v:n käsi kävi taajaan valmiiden osien purkeilla, jotta hän pysyy tahdissa edes joten kuten.

Wc-paperirullan hylsyistä tehtyjä pöllöjä löytyy sitten googlen kuvahaulla vinot pinot. Laita vaan hakusanoiksi ”toilet paper owl” ja ihmettele pöllöjen kirjoa.

Kategoria(t): Lasten kanssa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa